Blindr
sk cz si en

Adam/Falcon/Welda

Muž, 24
Registrovaný/á: 31/10/2021 - 20:38
Naposledny online: 02/11/2021 - 21:42
Liberecký kraj - Česko
Niečo o mne
VŠ freshman na Mechárně TUL, Jsem nerd, a líbí se mi. Jsem skeptik, ale ne konspiratik, mám rád hudbu, jenž minulosti patří. Kdysi jeden muž, Descartes, se jmenoval, řekl, že pochybování je počátek moudrosti. Nemám rád pokrytectví, ekoteroristy, zapálené vegany vnucující alternativní životní styl, SJWs a Jack Danniels. Miluji Fernet, mariáš, programování a v zimě lyže.
Koho hľadám
Zatím někoho jenom na psaní nebo flirtování, protože mám přítelkyni, ale máme velmi volný vztah. Pokud by se ti však chtělo.... muzeme cokoliv.
Charakteristika
Výška: Nenítojedno
Váha: min jak metrák
Vlasy: hnede
Oči: strejne jako vlasy
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.