Blindr
sk cz si en

BobMajkr

Muž, 29
Registrovaný/á: 22/02/2015
Naposledny online: 22/06/2022 - 11:31
Moravskoslezský kraj - Česko
Niečo o mne
Jsem hráč, mám rád filmy, seriály ale aktivity jako procházka nebo výlety mi taky nejsou cizí. Není nad to někam vypadnout kde se chce člověk podívat. Nebo nasbírat nějaké zážitky, ať je to muzeum nebo jiná aktivita kde člověk nasedne na vlak a vrátí se třeba až k večeru. Zajímá mě technika, rád zkoumám nové věci a celkově se dívám okolo dění ve světě.
Koho hľadám
Někoho energetického s kým si padnu smyslem pro humor, někdo kdo se nebude bát být upřímný a ideálně aspoň padnout do oka. Myslím že fyzická chemie je taky dost důležitá. Pokud by byla ještě zručnost s počítačem nebo ovladačem je to plus ale není to nutnost.
Charakteristika
Výška: 175
Váha: Střídavá
Vlasy: Černé většinou kratší.
Oči: Strašně tmavě hnědé.
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.