Blindr
sk cz si en

Datawarehouse

Žena, 29
Registrovaný/á: 20/10/2021 - 21:55
Naposledny online: 11/05/2023 - 19:11
Bratislavský kraj - Slovensko
Niečo o mne
Som úplne normálna dospelá žena bez primitívnych problémov. Nemám gélové nechty, nemám nadpojené vlasy z hrivy poníka a taktiež nemám na oku nalepeného dikobraza. Odkedy sa nosia na držkách FFP2 a iné prekrytia horných dýchacích ciest ani make up netreba každý deň.
Corona spravila so mňa workoholického maniaka. Pracujem, študujem a zasa len pracujem.
Viem variť, aspoň si to mýlim, nikto ešte nezomrel. Milujem zvieratá, rastliny a prírodu. (Penta v Tatrách mi škrabe očné buľvy, aj tak s tým nič nespravím).
Občas, ak teda zasa nemusím byť povinne doma, chodím na turistiku, behám, počúvam podmazy, čítam knihy, venujem sa psychológii alebo iba tak blúdim životom.
No vidíš a keď si prišiel až sem, už vieš že som určite iná.
Koho hľadám
Koho hľadám ja? A koho hľadáš Ty?
Stačí mi normálny chlap. Netužím po frajírkovy na tatkovom BMW napísanom na schránkovú firmu.
Veľmi zle sa mi vo vzťahoch chápe slovo, že sa niečo nedá. Sama som z 22 rokoch odišla z domu, žijem sama a starám sa o seba sama. Ak mi povie chlap, že sa niečo nedá - tak v tom prípade nie je chlap. (vždy sa dá, žiť u mamičky, rozkazovať si? Neexistuje to nie je partner pre mňa.)
Ocením, že si na auto zarobil sám. Je rozumný, mal by mať prehlaď. Normálne súde politické názory tiež nie sú zle.
Mohol by byť aj rodine založený, taký chlap sa vždy zíde do budúcna. Milujem chlapov s citom pre vidiek (domček, stromček, psíček a záhradka). Mohol by byť stále hladný, rada varím a nemá to kto jesť.
A tiež sa cení, ak by toleroval moje záľuby. Kvety mi padajú z okien a nemienim sa vzdať ani jedného.
Ak si poľovník, tak už teraz Ťa neznášam a odstrel si gule!!!
Charakteristika
Výška: dočiahnem na zem
Váha: raz tučná, raz chudá
Vlasy: Nevyplnené
Oči: Okaté, radi sa gúľajú
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.