Blindr
sk cz si en

David B.

Muž, 23
Registrovaný/á: 16/01/2023 - 21:48
Naposledny online: 25/03/2024 - 08:35
Hlavní město Praha - Česko
Niečo o mne
Ahoj, hledám tu nějaké kamarády/kamarádky na seznámení, o vztah vyloženě nestojím.
Primárně si chci jen s někým popsat, případně zajít třeba i ven a tak.
Studuji VŠ v Praze, zajímám se o filosofii a světovou literaturu, z čehož je možná patrné, že i rád čtu. Nepohrdnu ani dobrým filmem či seriálem, dále jezdím na kole, trošku běhám (teď už moc ne :D), amatérsky zkouším různé sporty, rád jím a i vařím. Už docela dlouho (asi od svých čtrnácti) hraju na kytaru - akustickou i basovou. Jsem samouk a vlastně, navzdory občasné pomoci zkušenějších, jsem se vše naučil sám. Dřív jsem hrával často, teď už ale prvotní místo v mém srdci zaujímá literatura.
Hudbu mám ale samozřejmě stále rád! Mezi mé oblíbené žánry patří převážně punk-rock a klasický rock, no jedu si i takové ty rockové balady a tak. Je to docela různorodé, poslouchám totiž třeba i starší texty Tomáše Kluse, Jarka Nohavici, Pokáče apod. Na druhou stranu se absolutně nevyznám v popu a takový rap jde zcela mimo mě.
To by asi pro tenhle úvod mohlo být vše. Pokud by někdo měl zájem napsat, a vést se mnou třeba nějaké rozsáhlé filosofické úvahy o smyslu života a bytí (či prostě jenom popsat o něčem zajímavém), nechť zanechá vzkaz. Rád odpovím. ^^
Koho hľadám
Nemám konkrétní představu.
Charakteristika
Výška: 164 cm
Váha: 60 kg
Vlasy: černé
Oči: černé
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.