Blindr
sk cz si en

HledámSlunce

Žena, 42
Registrovaný/á: 07/09/2023 - 19:44
Naposledny online: Dnes - 21:48
Hlavní město Praha - Česko
Niečo o mne
Jsem někdy nejistá, někdy rozhodná. Někdy veselá, někdy smutná. Někdy srším energií a někdy jsem unavená. Někdy se načančám a někdy vlezu do tepláků. Prostě normální, bez přetvářky.
Mám ráda spoustu věcí... výlety, hory, lesy, přírodu, zahradu, hudbu, sem tam kulturu a knihu, kreslení, lyže, kolo (přiměřeně), bowling, pingpong, tanec, legraci (ale nepamatuji si vtipy), ale i třeba ticho někdy.... určitě jsem něco zapomněla - třeba jižní Moravu a vínko :)
Z minulosti mám jeden závazek: 13letou dceru.
Koho hľadám
Nikoho konkrétního jsem si nevysnila. Takže někoho, s kým si budeme rozumět, doplňovat se, tolerovat naše nedokonalosti a zasměje se. Asi by bylo fajn, kdybys chtěl sem tam něco podniknout a třeba měl i kutilské nápady a šikovné ruce (není podminkou) a hlavně abys měl srdce (a ne někde hluboko zabetonované)...
Charakteristika
Výška: 173
Váha: Nevyplnené
Vlasy: Delší hnědé
Oči: Modrošedé
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.