Blindr
sk cz si en

Iva_98

Žena, 26
Registrovaný/á: 07/04/2023 - 09:37
Naposledny online: 04/03/2024 - 10:14
Košický kraj - Slovensko
Niečo o mne
Úprimná, veselá, chápavá a má jasno v tom čo chce od života.☺
A ešte by som chcela dodať doplnok k tomu koho hľadam. ☺ Tak najlepšie okolie východu SK, vekovo cca 25-29r. a potešilo by ma, ak by sa našiel niekto taký, kto nepotrebuje k svojmu životu alkohol, ani iné drogy. A ak náhodou fajčiš (normalne cigy, popripade elektronicke), tak to mi až tak veľmi nevadi. ☺ Ak si sa náhodou v tom našiel, tak môžeš skúsiť napísať, pokecame a uvidíme.
Koho hľadám
No tak v skratke nechcem niekoho, pre koho by bola dôležitá iba vonkajšia krása a išlo by mu iba o to jedno, pre koho by som bola iba jeho majetok a kto by ma bral iba ako jeho majetok a podobne. Chcem iba niekoho, kto tiež hľadá úprimnú lásku, kto nebude pozerať a ani súdiť iba podľa zovňajšku ale bude chcieť takisto spoznať aj vnútornú krásu a bol by tu pre mňa a taktiež aj mojou oporou v dobrých a aj v tých menej pekných chvíľach. Viem že v dnešnej dobe bude asi ťažké niekoho takeho nájsť. Ale aj napriek tomu sa ešte nevzdávam a hádam, dúfam a verím že raz sa zase na mňa usmeje šťastie a opäť sa mi pošťastí. Takže to je asi všetko k tomu. ❤
Charakteristika
Výška: Cca 165cm (+/-)
Váha: ✔✔✔✔✔✔✔✔
Vlasy: Tmavo hnedé (momentalne trochu do červena), trochu dlhšie
Oči: Do zelena
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.