Blindr
sk cz si en

jasgai13

Muž, 44
Registrovaný/á: 04/10/2022 - 15:17
Naposledny online: 14/11/2022 - 06:15
Florida - United States
Niečo o mne
I am a 42 year old single father. I work as a Medicare Sales Trainer. I love the theme parks and go often. I am honest to a fault and am one of the most loyal people you will ever meet. I am looking for someone sweet and thoughtful. Someone who can communicate and wants to be a partner with me. I want to travel someday and enjoy my life with the person I'm meant to be with.
Hoping you will take a chance on me...
Koho hľadám
A woman who is smart and funny. Who is honest and compassionate. Who wants to have fun and enjoy life. I am looking for a long term relationship leading possibly to marriage.
Charakteristika
Výška: 6 foot 2
Váha: 275 lbs
Vlasy: Brown
Oči: Brown
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.