Blindr
sk cz si en

JirkaŠimi

Muž, 38
Registrovaný/á: 21/12/2022 - 23:27
Naposledny online: 28/02/2024 - 07:56
Středočeský kraj - Česko
Niečo o mne
Jsem pohodový člověk, který je ale trochu osamělý. Mám sice čtyřnohého kamaráda, ale ten toho moc nenakecá, takže by to chtělo nějakou změnu. Mám rád procházky v přírodě, zvířata, hudbu... Jsem člověk do nepohody, ale pohodu si umím samozřejmě užít.
Koho hľadám
Hledám kamarádku, klidně kamaráda na pokec, či nějakou slečnu, která by se se mnou chtěla protloukat životem, nebude hledat moje chyby, kterých mám určitě dost, jako každý člověk, ale bude vnímat moje klady, kterých mám také požehnaně.
Charakteristika
Výška: Nevyplnené
Váha: Nevyplnené
Vlasy: Nevyplnené
Oči: Nevyplnené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.