Blindr
sk cz si en

Kolumbus

Muž, 26
Registrovaný/á: 29/01/2021 - 21:22
Naposledny online: 18/08/2021 - 00:20
Středočeský kraj - Česko
Niečo o mne
Info o mně je níže v profilu. Aby to navazovalo ke kolonce, co hledám, tak se o sobě ještě trošku rozepíšu z jiného úhlu.

Co tak vím, jsem dost upovídaný, tedy většinou, citlivý, až je to občas na škodu, velmi vnímavý, empatický, se schopností se opravdu dobře do čehokoliv a kohokoliv vcítit.

Dovolím si o sobě říct, že jsem i docela zábavný (když dostanu možnost daného člověka trochu poznat, dokážu obvykle najít úroveň a styl humoru, kde se sejdeme). Rád vyslechnu, asi umím občas i poradit a efektivně podpořit. Rovněž si dovolím říct, že dokážu udržet plynoucí řeč, když to nebrzdí ten druhý tím, že je třeba velmi tichý. Toť tak vše, co mě ke mně napadá.
Koho hľadám
Kohokoliv na jakýkoliv pokec, ideálně dlouhodobějšího partnera na krafání. Jednorázové "ahoj." mě moc nebere. ?
Charakteristika
Výška: "Hodně vysoko míříš."
Váha: "Tady vidím, velký špatný..."
Vlasy: Hnědé
Oči: Zelené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.