Blindr
sk cz si en

Lucas30+

Muž, 37
Registrovaný/á: 13/11/2021 - 23:40
Naposledny online: 12/07/2022 - 23:19
Žilinský kraj - Slovensko
Niečo o mne
Som vyštudoval i svet pochodil, pracujem, koľko sa dá. Vo voľnom čase je to COVID režim, i keď som sa zaočkoval, i tak nikto nie je dosť odvážny ísť so mnou niekam minúť zarobených pár eury.. Hej som sám, a nie je mi tak dobre, chcem konečne ženu 30+ čo nespomína na ex a nesníva o rytieroch s hradmi a koňmi..

Vyznám sa vo filmoch, technike, vede, trošku pop kultúre a rozumiem medicíne, školám, štátu, právu, len som lenivý tak primerane. Momentálne veľmi urečnený, ale chatovať nechcem nijak dlho, uviďme sa naživo.. neni času nazvyš, že. Ja károu pricestujem, keď sa dohodneme. Steve Jobs žil len do 56ky, tak nech toho ešte veľa stihneme!
Koho hľadám
Chcem rozumnú a inšpiratívnu ženu, ktorá má pozitívny vzťah k dětom, aby som bol ja jej kamarátom a partnerom na celý život, vtipálkom i radcom, podporovateľom. Myslím, že je so mnou prinajmenšom málo nudy. Pracujem ako ďas, ale v kreatívnom biznise, takže mám čas na čokoľvek potrebujeme My a Tvoje, naše deti ;)
Charakteristika
Výška: 180
Váha: 90
Vlasy: krátke plavé
Oči: Nevyplnené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.