Blindr
sk cz si en

Lucaso1

Muž, 32
Registrovaný/á: 12/04/2023 - 17:52
Naposledny online: 30/04/2023 - 13:09
Nitriansky kraj - Slovensko
Niečo o mne
Som úprimný človek ktorý sa snaží byť sám sebou, som romanticky typ ktorý rád príjma od partnerky objatie sladké bozky a romantické trávenie večera.
Nakoľko som citovo založený a rád dávam partnerke najavo všetko čo cítim som rád keď mi to polovička opätuje.
Niesom človek ktorý iba s niekým žije, som človek ktorý rád dáva a príma všetko čo vo vzťahu má byť. Život vo dvojici nieje iba o ahoj, lúbim ťa ale aj o dotykoch a neznostiach, veď ako inak a najlepšie sa dá prejaviť láska city a túžba ? Nie nieje to zautomatizovane slovo lúbim ťa, pretože aj slovo dobrý deň znamená maj dobrý deň ale koľko ľudí si uvedomuje tento význam ? Každý to berie ako slušnosť a pozdrav.
Ale aby som sa nezamotal iba pri dotykoch maznaní a milovaní sa ?
Som človek ktorý rád trávi čas v prírode, rád sa bicyklujem, rád sa motám okolo áut a taktiež rád spoznavam krásy Slovenska a Česka. Ale najradšej by som to zdielal vo dvojici ( môže sa pridať aj prírastok ).
Nechcem tu písať romány na pokračovanie veď viac sa dozvieš keď napíšeš :)
Koho hľadám
Romantickú, vášnivú, trochu strelenú a dobrodružnú ženu ktorá má srdce na správnom mieste.
Charakteristika
Výška: 181
Váha: 97
Vlasy: Plavé
Oči: Modré
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.