Blindr
sk cz si en

Mila.M

Žena, 27
Registrovaný/á: 23/12/2022 - 10:23
Naposledny online: 23/12/2022 - 12:24
Bratislavský kraj - Slovensko
Niečo o mne
Nie som dokonalá insta-modelka, moje záľuby nie sú návšteva derma-kliniky a moje kabelky nie sú Chanel. Som žena ktorá má vlastnú prácu, zmysluplné záľuby, rada trávi čas s rodinou a priateľmi, túži po vlastnej rodine. Chcem aby môjmu mužovi stačilo k úsmevu iba pomyslenie na to že ide domov. Kde ho budem čakať ja a budem ho milovať či už sa mu zrovna darí alebo nedarí.
Koho hľadám
V živote som stretla veľa mužov, žiadny z nich mi nedal to po čom túžim. Vždy som sa sklamala. Moji muži buď zahadzovali ich talent alebo svojim schopnostiam nedôverovali. Predstava môjho ideálneho partnera je človek ktorý ide za svojimi snami a nikdy sa nevzdá. Od svojho muža vyžadujem aby sa neuspokojil s tým čo má a dáva a aby vždy chcel pre seba a svojich milovaných len to najlepšie. Aby nebol sebec a aby jeho prioritou bola rodina.
Charakteristika
Výška: 164
Váha: 72
Vlasy: Hnedé
Oči: Hnedé
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.