Blindr
sk cz si en

Ninuška2311

Žena, 20
Registrovaný/á: 13/12/2021 - 20:00
Naposledny online: 26/01/2022 - 18:48
Trenčiansky kraj - Slovensko
Niečo o mne
Mám rada prírodu, výlety, filmy, knihy, filozofiu, psychológiu a vedu. Mali by ste o mne vedieť, že som veľmi otvorený človek, ktorý nerád súdi alebo ohovára. Taktiež, že som niekedy bláznivá a ukričaná. Mám veľké srdce, som citlivá, ale zato mám veľa odvahy a mám rada dobrodrúžstvo.
Koho hľadám
Hľadám niekoho s kým si budem chvíľku písať, potom sa stretneme. Niekoho v mojej vekovej kategórií. Nehľadám výlučne niekoho na chodenie, kľudne len na pokec ako kamoši.
Páčia sa mi inteligentný, tolerantný a odvážny chalani. Ktorý sa neboja dievča pobozkať atď. Ale nie je to nutnosť. Chalan, ktorého hľadám by mal byť natoľko inteligentný, aby bol milý ku takmer všetkým ľuďom. To je moja podmienka.
Charakteristika
Výška: 164
Váha: Búh ví, ale fajn >.<
Vlasy: Bledohnedé
Oči: Zelené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.