Blindr
sk cz si en

NixNix

Muž, 54
Registrovaný/á: 11/08/2019 - 12:45
Naposledny online: 27/05/2022 - 23:35
Středočeský kraj - Česko
Niečo o mne
Aktivně žijící člověk rodinného typu, co má rád vše hezké....přírodu, města městečka, víkendové výlety, večeře ve dvou, procházky městem.... a co se těší na tu správnou ženu.
Koho hľadám
Těším se, že tady zareaguje ta správná žena, se kterou se rád poznám. Uvidíme, jestli budeme kamarádi a třeba i něco více... to už by bylo jen mezi námi. Ale i poznat se na přátelství je fajn. A třeba si řekneme, že je to to pravé.

Jsem člověk kompromisu a tak si umím představit, že když to bude to pravé, může to být jak plnohodnotný vztah, tak třeba i fajn kamarádství. To je předse na nás. A spokojeni musíme být oba dva. Máš-li dítě nevadí, když tak to bude veselejší.

Pohodový, zcela samostatný, aktivně žijící muž, který je sám a rád samotu vymění za jedinou ženu. Mám rád víkendové výlety, ale i hodnotné filmy, výstavy, aktivity s dětmi, ale i sami ve dvou, rád se hýbu, ale ke sportu bych Tě nenutil. To si spíš dáme večeři ve dvou.

Patří ke mne všeobecný rozhled, asertivita, kompromis, ale i třeba hledání dlouhodobých řešení a to i v kamarádství či vztahu.

Myslíš, že by to stálo alespoň z prvotní poznání? Napiš, děkuji Ti předem. Jestli smím prosit, tak do 47 let.
Charakteristika
Výška: 182
Váha: 97
Vlasy: hnědé
Oči: hnědé
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.