Blindr
sk cz si en

Petkill

Muž, 27
Registrovaný/á: 17/08/2021 - 01:54
Naposledny online: 18/10/2021 - 19:55
Trenčiansky kraj - Slovensko
Niečo o mne
uznavam svoje nedostatky, na ktorych robim a aj nie, protirecim si ( ako kazdy ), ale len obcas a skor to je formou srandy nez seriozne. Uznavam lasku, jemne gesta a pohyby. Som skromny, no niekedy aj narocny a to len na nieco, co povzbudi moje chutove bunky.
Som abstinent, nefajcim, mininalizujem jedenie rafinovaneho cukru a dokazem sa vyborne zabavit na party, dokonca lepsie nez bez toho
Koho hľadám
Dievca, ktore si rado somnou popise skutocne zaujimave temy a aj tie bezne. Aby som vazne pocitil, ze prave tento clovek mi nieco dal. Intimny zivot mam aktualne bokom, cize na toto sa z mojej strany nemoze brat do uvahy, cize vonkoncom mi nejde o sex. Vazne si vazim zeny a vnimam ich ako rovne, neobjektifikujem ( avsak dobra postava svedci o zdravom tele a teda aj zdravsi rozum )
Charakteristika
Výška: 187
Váha: 77
Vlasy: Hnede
Oči: Hnede
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.