Blindr
sk cz si en

Samuelko

Muž, 18
Registrovaný/á: 02/04/2024 - 19:59
Naposledny online: Dnes - 19:29
Pardubický kraj - Česko
Niečo o mne
Ahoj. Jmenuji se Samuel a miluju sport. Pravidelně chodím cvičit, nekouřím a piju pouze příležitostně. Já jsem strašně uzavřený člověk a dělá mi problém seznámit se s novými lidmi, proto to zkouším tu. Hledám někoho s kým by jsme šli ven kecali a kdyby byly vzájemné sympatie tak vztah.
Koho hľadám
Holku do 20 let. Popravdě já mám radši vztah se staršími než já. Po mých minulých zkušenostech když jsou mladší tak nebyly takové ideální pro mě. Dělali to co já ne, co mi přišlo že na to mentálně už jsem starý. Je mi jedno jaká budeš. Jen hlavně aby jsi nekouřila, nemám rád ten smrad cigaret. Hlavně aby jsi byla milá a chápavá, byla pohodář aspoň trochu sportovně založená. Vzhled nějak extra neřeším, ale určitě za to budou nějaké plusové body. ? Jedině asi to, že nemám rád moc hubené holky. Toť vše snad to tu vyjde ?
Charakteristika
Výška: 183
Váha: 76
Vlasy: Hnědé
Oči: Nevyplnené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.