Blindr
sk cz si en

Sharleen

Žena, 18
Registrovaný/á: 19/05/2022 - 17:05
Naposledny online: 09/07/2022 - 19:56
Hlavní město Praha - Česko
Niečo o mne
Jsem dívka se zálibou v knihách, focení, přírodě a čemkoliv, co je kreativní. Miluju východy a západy slunce a lidi, co umí používat mozek. :) Jsem panromantik a asexuál, takže mi nepiš kvůli sexuálních věcí!
I'm a girl, who is interested in books, photographing, nature and anything, what is creative. I love sunrises and sunsets and people who can use brain. :) I'm panromantic and asexual, so please don't write me about sexual things!
Koho hľadám
Hledám někoho chápajícího, se smyslem pro humor. Pokud píšeš dlouhé zprávy a umíš říct víc než jen „dobrý, aha", napiš mi.
I'm looking for someone, who is understanding with sense of humor. If you write long messages and can say something more than „good, ohh", write me.
Charakteristika
Výška: 166 cm/5'6
Váha: 90
Vlasy: Blond
Oči: Zelenomodré/green-blue
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.