Blindr
sk cz si en

Simonaxx

Žena, 21
Registrovaný/á: 23/05/2021 - 09:53
Naposledny online: 20/11/2021 - 00:02
Trnavský kraj - Slovensko
Niečo o mne
Som umelecky založená. Rada kreslím,malujem,fotím a píšem básne. Zbožňujem prechádzky a výlety v prírode. Milujem cestovanie a spoznávanie nových miest. Mám rada zvieratá a deti, a preto robím cez leto animátorku v detských denných táboroch.
Koho hľadám
Hľadám niekoho komu sa môžem vyplakať na ramene,keď sa mi bude svet rúcať.Niekoho kto ma podporí a o koho sa budem môcť oprieť,keď bude najhoršie.Hľadám niekoho,kto si ma pritúli,budem preňho jediná a nebude mať potrebu ma podvádzať a meniť,pretože ma bude ľúbiť takú,aká som.Chcela by som niekoho s kým môžem tvoriť budúcnosť,aj napriek tomu,že nie vždy budú slnečné dni.Neotočí sa mi chrbtom,pretože sme my dvaja proti problému a nie proti sebe navzájom.Hľadám úprimnú lásku v tomto skazenom svete.
Charakteristika
Výška: 166
Váha: Nevyplnené
Vlasy: blond
Oči: modré
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.