Blindr
sk cz si en

Thaiwald

Žena, 27
Registrovaný/á: 16/03/2019 - 22:34
Naposledny online: 02/08/2022 - 21:24
Pardubický kraj - Česko
Niečo o mne
Ahoj, jsem poměrně aktivní člověk, který má celé léto rozplánované, ale hodně času mu zabírá učení se na státnice a práce na univerzitním projektu, tak bych ráda našla někoho, s kým bych si mohla psát, popřípadě zajít na procházku nebo do kavárny.

Ráda chodím do přírodě a běhám, u toho si vždycky dokážu vyčistit hlavu. Nejsem moc na nákupy a takové to drbání všeho a všech. Hrozně ráda si zahraju deskovky, to je taková moje vášeň! Jo a miluju kočky.
Koho hľadám
Hledám nejlépe nějakou slečnu v mém věku, s kterou bych si mohla psát, občas třeba zajít ven a kdyby se z nás staly dobré kamarádky, vůbec se tomu bránit nebudu. Jsem hodně introvertní, tak se mi těžko seznamuje, navíc nejsem na takové ty klasické holčičí věci jako nákupy nebo koukání na Likehouse (nebo jak se to jmenuje). Takže pokud to máš stejně, budu moc ráda. pokud se ozveš! :)

Neříkám, že si ráda nenapíšu i s nějakým mužem, ale jsem zadaná a neplánuju to měnit, takže kamarádi klidně, ale víc nic. :)
Charakteristika
Výška: Nevyplnené
Váha: Nevyplnené
Vlasy: Nevyplnené
Oči: Nevyplnené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.