Blindr
sk cz si en

ThePistaCZ l

Muž, 29
Registrovaný/á: 11/01/2022 - 18:45
Naposledny online: 06/02/2022 - 04:24
Pardubický kraj - Česko
Niečo o mne
Jsem normální klučina co zažil těžké chvíle. A chtěl by znovu najít někoho komu by mohl věřit a svěřit se mu. Nemusíme hned plánovat vztah jen si pokecat třeba a nechat volný průběh. Jsem trochu magor ale jen v rámci slušnosti. Nebojím se experimentu a nových věcí. Rád cestuji když to jde. Miluji psy.
Koho hľadám
Pohodovou slečnu... co se nebojí zkoušet nové veci je upřímná a dokáže být věrná... a když se jí něco nelíbí dokáže to říct na plnou hubu a nechodí kolem horké kaše... a musí mít rada psy... mam buldočka a gauc a postel ji neni cizí
Charakteristika
Výška: 189
Váha: 85
Vlasy: Hnědé
Oči: Nevyplnené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.