Blindr
sk cz si en

AnOpenMind

Muž, 36
Registrovaný/á: 06/11/2015
Naposledny online: 25/04/2024 - 23:47
Bratislavský kraj - Slovensko
Niečo o mne
Veľký fanúšik cestovania veľa som toho ešte nestihol ale rozhodne toho veľa ešte stihnem ;) predovšetkým low-cost backpackingu po neturistických neznámych miestach po celej Ázii. Milujem sebarozvoj, strávim pri ňom dosť veľa času (youtube > škola :D) a knihy. Zvlášť ma baví psychológia. Na to, ako vie ľuďom pomôcť porozumieť si, je veľmi veľmi podceňovaná. Úprimne, priemerný spôsob života ma neláka, chcem v živote čosi viac, nechcem sa uspokojovať s niečím s čím neladím na rovnakej frekvencii, a preto opúšťam ľudí, ktorí mi nevyhovujú a opúšťam činnosti, ktoré mi nevyhovujú. Hate druhých ľudí so mnou nehýbe, avšak feedback voči mojej osobe si vždy rád vypočujem aj to vie byť veľkým učiteľom ;) Som ťažký introvert, ale púšťam sa do vecí, ktorých sa bojím, pretože komfortná zóna je, kde sny umierajú.
V živote robím pomaly zmeny rešpektujúce zmýšľanie, ako je zero-waste, minimalizmus, eko-friendly. Neznášam nečestnosť, snahu obohatiť sa na úkor iných, klamstvá, nedodržiavanie slova (rozhodne mi nedávaj sľuby, ktoré neplánuješ splniť, pamätám si všetko! Okrem čísla mojej kreditky, bojujem s tým už roky). Snažím sa zbaviť akýchkoľvek predsudkov. Mám slabosť pre hudbu s hovoreným slovom! Don't ask me... Sporadicky sa venujem rôznym športom a hovorím si, že až sa mi freelancing rozbehne vrhnem sa do toho naplno. Prešiel som a prechádzam si riadnymi sr*čkami, ako každý a mojím snom je ich zužitkovať na pomoc druhým. Tak ak som ťa nezaujal, aspoň mi drž palce ;)

Pravdepodobne najdlhší profil na blindri... Určite si si nevšimla, ale nemám žiaden zmysel pre písanie textov v nejakej zmysluplnej postupnosti.
Koho hľadám
A ty buď niekto koho to zaujalo a je aspoň z 10% na tom podobne (no dobre ozaj by bolo lepšie vyššie percento ;) ) Prípadne maj aspoň rada vegánske burgre tak, ako ja a buď nefajčiarka, easy.
Nie som tu výhradne pre hľadanie partnerky, rád aj pokecám s hocikým. Mladí ľudia s príznakmi old soul aj starší, ktorých myseľ je stále v skvelej forme, neriešia hlúposti mimo nich a nevolia Fica :P takí sú extrémne vzácny :(
Tak kľudne píš
Charakteristika
Výška: 179
Váha: 83
Vlasy: Hnedé
Oči: Zeleno-hnedé
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.