Blindr
sk cz si en

dailyfacade

Muž, 29
Registrovaný/á: 29/10/2021 - 23:05
Naposledny online: 02/11/2021 - 20:43
Toronto - Canada
Niečo o mne
Heya! I'm Justin, and I'm a software engineer from the Greater Toronto Area. I've been here my whole life, but I always find new places to explore with my camera. When I'm not knee deep in code, you'll either find me snapping away at birds and waterfalls, or unwinding with my guitar.
Koho hľadám
The Dora to my Boots! That is to say, someone who likes to get outdoors and have fun (and also knows how to keep Swiper at bay). I'm also only looking for long-term stuff. If you're into all that then let's chat!
Charakteristika
Výška: 6'
Váha: 173 lbs
Vlasy: Black
Oči: Green
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.