Blindr
sk cz si en

frankmorris78

Muž, 57
Registrovaný/á: 04/04/2021 - 02:50
Naposledny online: 15/08/2023 - 14:37
Banskobystrický kraj - Slovensko
Niečo o mne
Volám sa Frank Morris. Som povolaním námorný inžinier, vyrastal som v Bristole vo Veľkej Británii. Skutočný muž so skvelou budúcnosťou vždy potrebuje pre život v živote skutočnú ženu so skvelou budúcnosťou. Som čestný muž so srdcom na rozdávanie. všetko, čo potrebujeme, aby sme boli spolu, je dôvera a porozumenie. milé iskrivé oči
Koho hľadám
I would like to meet someone who doesn’t take themselves too seriously. Is warm, generous, easygoing. Hopefully, to find a loved one, I like to keep fit and active by exercising. My hobbies are listening to music, gardening, cooking, reading, and learning about things of interest. I love the sunshine and traveling to warm climates and also discovering the places around me. I am a big animal lover, especially dogs. I have a huge heart and love meeting and getting to know people. I am warm, friendly, generous, and helpful and have a lot to offer the right person if she can put up with my wacky sense of humor.
with a big heart, a brilliant sense of humor, and can make me laugh.
Preferably with hair, lovely sparkly eyes, and a warm sincere smile. Thank you for reading.
Charakteristika
Výška: 178
Váha: 78
Vlasy: brown
Oči: brown
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.