Blindr
sk cz si en

Ibaskusam

Muž, 43
Registrovaný/á: 12/03/2024 - 20:48
Naposledny online: 01/04/2024 - 08:49
Solomon Islands
Niečo o mne
Zlaty, len ma vykopat..
Ak si zena, mozes mi napisat aj tvoje hodnotenie na túto aplikáciu, resp. webove jej rozhranie. Myslim konkrétne veci, ako napr. spokojnost s komfortom pisania v textovom poli, atd. Nemam z toho ziadne peniaze. Ak mam vyjadrit z odborneho hladiska seriozny nazor, pomoze mi aj hodnotenie inych, teda aj nejaka statistika. Nemusíme sa zoznamit, ani pisat si. Kvoli tomuto ucelu na veku atd nezalezi. Ďakujem. Na druhej strane, nie je potrebné ziadne mucenie, aby som siel na kavu pri vzajomnych sympatiach. "Kavu" myslim ako naozajj kavu..
Koho hľadám
Mozno teba, ak si mila, prijemna.. Dokonala byt nemusis, ale ocakavam troska sudnosti. Z mojej vysky a hmotnosti vyplyva, ze sa neprejedam, znazim sa cvicit a troska starat sa o svoje zdravie.
Charakteristika
Výška: 220
Váha: Nevyplnené
Vlasy: Nevyplnené
Oči: Nevyplnené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.