Blindr
sk cz si en

Jakub Larry

Muž, 27
Registrovaný/á: 25/12/2020 - 13:33
Naposledny online: Dnes - 06:24
Trenčiansky kraj - Slovensko
Niečo o mne
Ahojte som mladý, milý, zodpovedný muž, ktorý vie čo od života chce, žijem si svoje sny a riadim si život podľa seba tak akoby som si to mal užívať naposledy, pri každom malom zakopnuti treba ísť ďalej, neobzerat sa a myslieť len na to co chce každý dosiahnut a čím chce naozaj byť.
Koho hľadám
Hľadám tu ku sebe milé nežné ženské stvorenie, ktoré je šialené a otvorene všetkému novému, mam rad šport, prírodu, turistiku, a všetko čo je spojené s pohybom a zábavou. Somnou si bude žena skôr užívať odrenalinove zážitky plne prekvapení... Nemám rád nudu a leňošenie... Ale dám jednu malú napovedu.... Láska ide cez žalúdok... Všelijakými výbornými jedlami si ma rýchlo získa ? teda pokiaľ nevynechá v každodennom jedálničku mäso ? no tak už som toho dosť napísal... Skrátené hľadám proste len ženu ktorá doma nesedí len na gaučia jej jediná pobybova aktivita by bola len nákupy a vymetanie roznych drahých butilov a obchodou... Máš rada adrenalínové zážitky a rôzne športy a aktivity... Moja predstava prvého rande je ísť niekde volne do prírody a všetko ostatné už nechať na náhodu alebo ako sa hovorí šťastie a osud ?
Charakteristika
Výška: 174
Váha: 72
Vlasy: Hnedé
Oči: Modré
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.