Blindr
sk cz si en

JuriBojka

Muž, 33
Registrovaný/á: 20/06/2022 - 00:02
Naposledny online: 18/08/2022 - 20:53
Banskobystrický kraj - Slovensko
Niečo o mne
Som obyčajny ,skromny chlap .. mam rad podobnych ludi , rad sa zabavam, jazdim autom , rad opravujem auta , bicyklujem .. v zivote som sa vela krát sklamal takže viem čo chcem . Niesom milionár ale viem dať toho vela ☺️ som zručny a dobry aj v inych veciach ? Nepijem , nefajčim ..
Koho hľadám
Hladám niekoho zaujmaveho , niekoho obyčajneho , neznašam zlatokopky , chcel by som ozajstnu partnerku ktora by nemala problem s kuchyňou a s partnerskym životom , aby mala rada prirodu a take normalne veci , alebo niečo zaujmave nezaväzne ? Proste nebránim sa ničomu ,ale nemám čas ani chuť na detske hry .
Charakteristika
Výška: 176
Váha: 82
Vlasy: Cierne
Oči: Hnede
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.