Blindr
sk cz si en

Merry1993

Žena, 36
Registrovaný/á: 08/01/2019 - 22:55
Naposledny online: 03/12/2022 - 00:32
Bratislavský kraj - Slovensko
Niečo o mne
Som veselo naladená, priateľská, komunikativna, slobodná 30 ročná žena bez záväzkov, žijúca i pracujúca priamo v Bratislave. Mám rada zvieratá, komunikáciu, spoznávanie nových ľudí, počúvanie hudby, sledovanie zaujímavých filmov a nakupovanie. Zo všetkého najradšej však citam motivačnú literatúru, cestujem, obľubujem wellness a výlety. Keďže som kreatívna, vo voľnom čase sa zvyknem venovať aj kreatívnej tvorbe v rôznych podobách. Rada sa smejem a tiež mám rada veselých ľudí s úsmevom na perách :)
Koho hľadám
Hľadám milého, veselo naladeneho, verného a komunikativneho muža bez záväzkov vo veku od 29 do 39 rokov, žijúceho priamo v Bratislave, či v jej blízkom okolí. Nehľadám dokonalosť, ani vonkajšiu krásu, ale o to viac si dávam záležať na vnútorných vlastnostiach a vzájomných sympatiach.
Charakteristika
Výška: 174
Váha: 78
Vlasy: Dlhé, gaštanovo hnedé
Oči: Hnedozelena
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.