Blindr
sk cz si en

MrKandal

Muž, 42
Registrovaný/á: 21/11/2023 - 07:04
Naposledny online: 28/11/2023 - 11:38
Bratislavský kraj - Slovensko
Niečo o mne
I`m a well traveled sarcastic and kinky bastard, but otherwise I`m fine :p ...and damn good in the kitchen ;)
Tolko na odstrašujúci úvod pre slabé povahy :p Inak ukecaný extrovert ktorý býva sarkastický, zaujímam sa o dianí vo svete a v spoločnosti už od malička, vrátane vedy. Žil som v zahraničí a čo to precestoval, takže rozhlad na hlbšiu konverzáciu by bol tiež. Okrem toho, že fušujem skoro do všetkého :D, viem byť aj starostlivý.
Koho hľadám
Nájde sa tu sympatická, rozhľadená a vášnivá žena, ktorá okrem naplnenia rôznych snov a fantázií ocení na partnerovi aj to, že dokáže byť oporou a dobrou spoločnosťou, má dobré zázemie a je otvorený aj perspektíve vzťahu (so všetkým čo k tomu patrí)? Ja vysoký, VS- vzdelaný, športovo založený milovník nehy, vzrušenia a cestovania, dominantný/switch kandaulista, ale otvorený aj pre nové skúsenosti. Rád varím, debatujem o roznych temach, počúvam hudbu, ale som vnímavý aj k iným formám umenia a kultúry. Teším sa na tvoju reakciu, prípadné otázky rád zodpoviem.
Charakteristika
Výška: 190
Váha: 95
Vlasy: Nevyplnené
Oči: Nevyplnené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.