Blindr
sk cz si en

Neliator

Žena, 21
Registrovaný/á: 13/01/2022 - 08:25
Naposledny online: 29/02/2024 - 17:54
Hlavní město Praha - Česko
Niečo o mne
Jsem možná trochu střelená holka, která má ráda hudbu, konkrétně hlavně Jazz, Folk, folklor, ale nebráním se vlastně čemukoli. Docela mě baví historie, to hlavně 20. století, třeba ráda poslouchám příběhy 20. století. Mám ráda dobré jídlo, kávu, ráda chodím do kaváren, čajoven, na koncerty a taky do divadla. Pak mě baví i cestování, asi hlavně k vůli jídlu, ale taky ráda poznávám nové lidi a nová místa.
Koho hľadám
Ráda bych si k sobě našla fajn kluka, se kterým by nám spolu bylo dobře. Moc pěkné by bylo, kdyby uměl tancovat a měl by chuť mi pomoct v tom, abych se to pořádně naučila. Ale rozhodně to není podmínka.
Charakteristika
Výška: 155
Váha: Nevyplnené
Vlasy: hnědé, kudrnaté
Oči: Nevyplnené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.