Blindr
sk cz si en

Racetam

Muž, 33
Registrovaný/á: 30/12/2021 - 09:43
Naposledny online: 11/06/2023 - 22:05
Bratislavský kraj - Slovensko
Niečo o mne
Som inteligentný, vysoky (189cm), slušne vychovaný chlap so zmyslom pre humor, nezavislý a samostatný a zabezpečený. Zaujimaju ma rozne oblasti zivota. Sportujem, citam, vzdelávam sa, robim karieru, podnikam, vymeniť žiarovku viem :). Tesim sa na teba.
Koho hľadám
Ahojte slečny a dámy, hladam kamáratku na pokec, kamosku s vyhodami alebo milenku. Rád spoznám novú tvár na spoločné aktivity. Som inteligentný, vysoky (189cm) chlap so zmyslom pre humor. Zaujimaju ma rozne oblasti zivota. Sportujem, citam, vzdelávam sa, robim karieru, podnikam, vymeniť žiarovku viem :). Tesim sa na teba.
Charakteristika
Výška: 189
Váha: 85
Vlasy: Nevyplnené
Oči: Nevyplnené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.