Blindr
sk cz si en

ropovod

Muž, 48
Registrovaný/á: 30/07/2023 - 10:26
Naposledny online: 30/07/2023 - 10:41
Košický kraj - Slovensko
Niečo o mne
Kto som? Ťažko opísať sám seba. Myslím som kreatívny človek s veľkou dávkou empatie, ktorý je schopný sa prispôsobiť prostrediu, ale zároveň hľadať nové možnosti a neštandardné riešenia. No, typický vodnár...
Som tak trošku neistý z toho, že som tu, ale hovorím si, že čo ma nezabije, to ma posilní...technológie treba využívať vo svoj prospech.
Koho hľadám
Prečo som tu? Hľadám priateľku do voza aj do koča. OK, do voza zatiaľ...Pekné klišé, ale dnes v čase LGBTQXYZ... to treba presne špecifikovať, aby bolo jasné. Trebišov+MI? Pretože priatelia sú fajn, ale.... Nečakám záväzok, nechcem aby to vyznelo pateticky, ale hľadám niekoho, s kým môžem mať spoločné zážitky, cestovať a všetky tie v živote dôležité veci. A hoci nie som extrémne športový typ, som dosť "pohyblivý"...doma neobsedím. Dotyčná osôbka potrebuje dobrú kondíciu, aby to zvládala.
Charakteristika
Výška: 175
Váha: Nevyplnené
Vlasy: Nevyplnené
Oči: Nevyplnené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.