Blindr
sk cz si en

zdenek7897

Muž, 26
Registrovaný/á: 28/05/2016 - 11:44
Naposledny online: 22/02/2024 - 09:54
Olomoucký kraj - Česko
Niečo o mne
Vlastně nevím co tu mám napsat :D takže třeba něco o mě je mi 26 let a jsem úplně normální mám rád přírodu, cestování, ale i posezení u kávy, kvalitního filmu nebo knížky, neberu se příliš vážně a proto hledám někoho stejného někoho kdo si umí udělat legraci i sám ze sebe a dobře se tomu zasmát, :D mám rád lidi co ví co od života chtějí a mají to v hlavě srovnané. P.S.: Moje životní motto je „Hlavně se z toho neposrat" :D
Koho hľadám
Rád bych tu našel fajn holku z Moravy se smyslem pro humor a optimismem do života, :) takže pokud myslíš že si budeme rozumět tak napiš. :)
Charakteristika
Výška: 190
Váha: Nevyplnené
Vlasy: Hnědé
Oči: Zelené
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.