Blindr
sk cz si en

Gtačko_

Muž, 20
Registrovaný/á: 08/09/2021 - 22:52
Naposledny online: 19/04/2024 - 23:55
Plzeňský kraj - Česko
Niečo o mne
Tak co zde tak napsat?
Tak začneme něčím nejdůležitějším. Je mi 19 let, chodím do práce, bydlím sám ve vlastním, nekouřím, občas si dám nějaký ten alkohol, mezi mé koníčky patří hlavně PC hry, poslouchání písniček, sledování filmů, ale taky třeba rád něco uvařím, i když pro sebe vařím nerad, vždycky je lepší vařit pro někoho/ s někým ? jsem spíše introvert, ale když mě někdo zaujme, tak hubu nezavřu. Moc koníčků nemám, protože mě samotného nic nebaví, ale s někým se dokážu všemu přizpůsobit. Ostatní se dozvíš v SZ, když napíšeš ?
Pokud ti nevyhovuje psaní zde, můžeš mi napsat na můj ig - @groundmangta
Koho hľadám
Hledám si zde nějakou fajn slečnu na pokec, nebo na trávení volného času, můžeme volný čas trávit buď venku, nebo klidně u mě, v případě pokecu se nebráním volání, budu rád za vše, no a nebo pak slečnu na vztah, ale tomu dávám volný průběh, ve stručnosti prostě někoho, kdo bude ochotný se mnou trávit svůj volný čas ☺️
Charakteristika
Výška: 176cm
Váha: Hodně :D
Vlasy: Hnědé
Oči: Modré
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.