Blindr
sk cz si en

Kasper

Muž, 35
Registrovaný/á: 26/02/2019 - 06:53
Naposledny online: 06/06/2022 - 09:26
Jihomoravský kraj - Česko
Niečo o mne
Už mi lásko není 25.
Už mi není ani 26.
Já mám rád svůj nepořádek
a pár oblíbenejch pohádek ;)

Žiju v ledové jeskyni (Wi-Fi mámé a teče teplá ?) s jedním vlkodlakem, který co mu chybí na velikosti, dohání svým temperamentem. ?Před vchodem máme ohradu, ve které chováme stádo jednorožců, kteří jedí jen bonbóny a kadí duhu. ? Za úplňku běháme po lesích a vijem na měsíc. Samotné nás to ale už moc nebaví a všechny rusalky a divoženky si rozebrali myslivci. ? To ty jejich proklaté kazajky a kudrliny ? Pak kdo je tady normální. Která dobrá duše se nás ujme?
Nemám rád lhaní a myslím si že jsem upřímný. Když miluju jsem věrný jak pes. V životě se nehodlám za níčím sběsile honit, ale spíš si život vychutnávat po boku s milující osobou ?
Jinak nejsem žádný vovoňený akční model příštího roku, což ale neznamená že smrdím! ?? Má holá hlava nemá nic společného s mými názory nebo přesvědčením.
Mé super schopnosti: umím nechat zmizet dobré jídlo, pivo, vino, slivovici. Umím taky číst, psát (očividně) a počítat.
Koho hľadám
Ženu:)
Charakteristika
Výška: 178
Váha: 78
Vlasy: Nemám
Oči: Hnědé
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.