Blindr
sk cz si en

MarosKosice22

Muž, 44
Registrovaný/á: 19/02/2022 - 13:18
Naposledny online: 15/04/2022 - 17:55
Košický kraj - Slovensko
Niečo o mne
Ahoj, vítam Ťa v mojom profile.
Verím, že Ťa presvedčím, že si urobila správne keď si na neho klikla.
Nie som zrejme muž, ako sú muži ktorých si stretla doteraz. Viem, že to môže znieť divne, ale netrávim na pokeci veľa času. Zoznamovanie mám radšej osobne, ale uznávam, že nie vždy je to možné a počul som, že určitá, ale malá šanca na spoznanie zaujímavého človeka je aj tu, aj keď všetci máme na to svoj názor :)
Ale poďme ku mne.
Nie som muž, ktorý ráno dlho spí, naopak vstávam veľmi skoro, aby som nevynechal svoj každodenný tréning v posilňovni. Ak to z nejakého dôvodu nie je možné, tak cvičím doma.
Nepozerám večer tv, ale čítam knihy a vzdelávam sa, snažím sa stále posúvať dopredu.
Nepozerám seriály a filmy ale pracujem na vlastných projektoch a učím sa nové veci.
Nehrám pc hry, ale veľmi rád sa rozprávam, smejem sa a spoznávam zaujímavých a pozitívnych ľudí.
Vždy keď sa dá, snažím sa byť vonku, byť aktívny, veľa športovať a byť na vzduchu.
Nespím veľa, lebo život je krátky, a je potrebné toho toľko stihnúť.
Na druhej strane som dosť vyberavý čo sa týka partnerky, chcem len to najlepši ako určite aj Ty, vyberám si dlho, ale keď to klapne, tak je to potom o to intenzívnejšie.
Zbožňujem masírovať, venovať sa partnerke a cítiť jej spokojnosť, vtedy som spokojný aj ja.
Viem, že to čo teraz čítaš je možno zvláštne, nie bežné, ale keď si myslíš, že som niekto, koho by si rada bližšie spoznala, neskutočne ráď Ťa osobne spoznám.
A nepijem alkoh a nefajčím, ale keď si dočítala až tu, tak to už zrejme veľmi nezaváži.
Nie som tu často, radšej uprednostňujem komuninikáciu cez Viber alebo WhatsApp.
A čo sa týka tých najpríjemnejších vecí, som veľmi dominantný, ale ak je Ti blízke slovo switch respektíve nevanilkovosť, budeme si určite rozumieť ...
Koho hľadám
Hľadám príjemnú ženu, ktorá rada cvičí, číta knihy, vzdeláva sa, veľa sa smeje a má pozitivny prístup k životu, a je rada masirovaná ...
Charakteristika
Výška: 175
Váha: 72
Vlasy: Tmavé
Oči: Modré
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.