Blindr
sk cz si en

MatthySuriel

Muž, 26
Registrovaný/á: 14/09/2021 - 16:26
Naposledny online: 14/09/2021 - 19:53
Jihomoravský kraj - Česko
Niečo o mne
Som pohodový chalan, ktorý pochádza zo Slovenska a aktuálne žijem v Brne. Mám rád korčuľovanie (kolieskové). Venujem sa hraniu na klavíri (učím sa ešte len). Milujem hudbu, spev (aj keď to nevyzerá ako spev :D )
Koho hľadám
Hľadám pohodovú parťačku ku mne, ktorá má rada tiež hudbu. Niekoho, kto ma rozveselí a ukáže, že život je lahoda. Môžeš spievať (to by bol pre mňa topka, keď dievča vie spievať), poprípade hrať na nejakom hudobnom nástroji, ale nie je to žiadna podmienka. Ak si usmievavá, milá a skromná, tak si práve to čo hľadám. Nebojíš sa humoru, spraviť si srandičky nielen z iných ale aj zo seba.
Charakteristika
Výška: 195
Váha: Nevyplnené
Vlasy: hnedé
Oči: zeleno-modré (trochu šedej) - taký mišmaš
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.