Blindr
sk cz si en

Paulo92

Muž, 31
Registrovaný/á: 06/04/2021 - 16:55
Naposledny online: 12/04/2022 - 16:33
Jihomoravský kraj - Česko
Niečo o mne
Jak popsat sám sebe? Já sám můžu říct, že mám rád sport, hry, sledování seriálu a filmů. Podnikání výletu a turistiky je dobré dělat minimálně ve dvou, pak je to lepší zábava. No asi tak jak tu píše každý. Do rozboru mé osobnosti bych se moc nepouštěl, přeci jen nejsem dokonalý spisovatel. Ale rád odpovím na jakýkoliv dotaz. Ale žádný psycho joker nejsem to zase ne.
Koho hľadám
Chtěl bych tu potkat holku, které nebude vadit, že každý týden není nové dobrodružství. Ale třeba se jen se mnou podívá na fantasy film. Možná blbý příklad, ale na správné zážitky se nemá tlačit, pak si je člověk víc pamatuje. Snad to nezní jako že jsem pecivál. To určitě ne.
Psát nějaké požadavky typu výška, váha, nebo barva vlasů je celkem blbost. Snad nejsem v elektru pro nový mixér. :)
Charakteristika
Výška: 183
Váha: 87
Vlasy: Špinavý blond spíš hnědé
Oči: Modré
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.