Blindr
sk cz si en

Stephan14

Muž, 33
Registrovaný/á: 18/10/2023 - 15:08
Naposledny online: Dnes - 08:27
Košický kraj - Slovensko
Niečo o mne
Som mladý, spoločenský zábavný a občas (kedz treba peňeži) aj pracovitý chalan. Viem sa postarať o rodinu (aspoň dúfam, keďže zatiaľ žiadnu nemám), ale aj o dobrú zábavu. Som príležitostný športovec a milovnik cestovania, welness, dobrého pivka, dobrého jedla a spánku. Mám rád aj vedu (vedecké pokroky), techniku, vesmír, šport, milujem Scifi a rád si prečítam aj nejakú scifi knihu. K môjmu životu neodmyslitelne patrí aj zábava typu disco (občas), welness a občas aj koncerty, oslavy a iné spoločenské udalosti. Milujem dovolenky nie len u nás, ale aj v zahraničí (hlavne pri mori all inclusive), ale čo najviac milujem sú vysiké teploty (25-35°), teda logicky neznášam zimu. Samozrejme dobrú sánkovačku či guľovačku, či iné zábavky si nenechám újsť. Ak chceš vediet viac, určite napíš. . . Možno čakám práve na teba. . .
Koho hľadám
Hľadám dievča, ktoré bude na podobnej vlnovej dĺžke ako ja. Nemusí to byť žiadna intelektuálka, ani dokonalá žienka domáca alebo super poriadku milovná baba. Hľadĺm skôr zábavné, vtipné a chápavé dievča so zmyslom pre humor a ktoré si tiež vie užívať život na plno a neberie všetko príliš vážne, ale zároveň vie, čo chce a ktoré tu bude pre mňa v dobrých aj zlých časoch a bude mojou oporou a bude sa snažiť prispieť k nážmu spoločnému štastiu. Nemam rád odsudzovanie bez toho, aby jeden toho druhého poznal a nemam rád nálepkovanie napr ty si z východu západu, teply, hluchy, slepý blonďak, vráskavý, rapavý a podobne. Každý človek je iný a niečim výnimočný. a Niekedy v jednoduchosti je krása. Nemám rád (ako asi väčšina) klamstvo a nedôveru. Pamätaj nejde o obal, ale o to, čo je vo vnútri. Ak rada cestuješ, máš rada dovolenky, welness, posedenie v kaviarni, ale aj krásne večery strávené v pohodli domova pri pohári vínka a maš podobné názory a pohľad na svet, možno som to práve ja, na koho čakáš. . .
Charakteristika
Výška: 173
Váha: 88
Vlasy: Blond
Oči: modré/zelené (podľa nálady)
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.